A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Mozdonyvezetők Országos Találkozója 2024


Mozdonyvezetők Országos Találkozója 2024 - GYÖNGYÖS – SÁSTÓ

A MOSZ Hatvan tagcsoportja ez évben „elnyerte” a MOT rendezési jogát. A mi folyik itt Gyöngyösön szlogent meglovagolva, szeretnénk jó házigazdája lenni a találkozónak.

A találkozó időpontja: 2024.szeptember 14-15. (0.nap szeptember 13., péntek)

MOT_2024.jpg [md-818]Gyöngyös 690 éves város. A Mátra kapujában várjuk az idelátogatókat egy felejthetetlen hétvégi kikapcsolódásra. A várost kivasút köti össze Mátrafüreddel, így teremtünk kapcsolatot a szakmánk és a rendezvény helyszínei között.

A keskeny nyomtáv egyik végén a Mátra Múzeum, a Gyöngyösi Állatkert, másik végén pedig az Oxygén Adrenalin Park várja az aktív kikapcsolódásra vágyó kollégákat és családtagjaikat. A Sár-hegy lábánál a kisvasút középső állomásán a Farkasmályi borpincék árnyékában vezetett borkóstolós túrán ismerjük meg  a környék lankáin termet szőlőkből készült nektárt és azok történelmét. A bátrabbak a már említett Adrenalin Parkban 360 fokban átfordulós hintán, bobpályán, canopin, függőhídon, libegőn adhatnak annak az adrenalinnak. A Sástói-kilátó lépcsői kihívás elé állítják a kíváncsi vendéget, ám érdemes beáldozni azt a fél órát, hiszen a csodás panoráma mindenért kárpótol. A Károly Róbert Főiskolaként emlegetett intézmény aulájában gálavacsorára és az azt követő táncos mulatságra, azaz a Mozdonyvezetők Báljára várjuk a nap során elfáradt, ám nem csüggedő vendégeinket. Színes műsor, Dj. házigazda, tombola teszi tartalmassá a hajnalig tartó ünnepi hangulatot.

Kedves érdeklődő kollégák! Keressétek a tagcsoportvezetőket és jelentkezzetek! Mivel az első körös leosztás, jelentkezés határideje lejárt így a következőkben a jelentkezések sorrendjében lehet hozzájutni a helyekhez, jegyekhez.

Jelentkezési határidő 2024.06.14.

A rövid határidő, ami ráadásul elég távolinak is tűnik szeptembertől, a szálláshelyek befoglalása miatt fontos!

A Hatvani Tagcsoport nevében sok szeretettel várjuk azokat, akik már most betudják írni a naptárjukba, a szeptember középső hétvégéjére, hogy MOT2024 GYÖNGYÖS-SÁSTÓ!

2024. 1.szám

Mozdonyvezetők Lapja

2024. 1.szám

  • Megállapodás - garantált reálkereset emelkedéssel
  • Sikeres pályán az RCH
  • Szép volt, jó volt, elég volt!
  • Made in Hungary
  • Csak egy ugrás Bécs

Megtekintés Korábbi számok