A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Megrendülten búcsúzunk

,

Mély fájdalommal tudatjuk a Mozdonyvezetők Szakszervezete közösségével, hogy Ignéczi József mozdonyvezető a MOSZ záhonyi tagcsoportjának tisztségviselője 54 éves korában elhunyt. Nyugodj Békében!

Ignéczi József kezdetektől tagja volt a Mozdonyvezetők Szakszervezetének, igazi közösségi ember, aki munkabírásával, segítőkészségével hamar kivívta kollégái elismerését. A MOSZ záhonyi tagcsoportjának tisztségviselőjeként, majd kongresszusi küldöttként vett részt a szakszervezeti munkában és képviselte a záhonyi tagok érdekeit. A küldötti tevékenysége mellett a tagcsoport pénztárosi feladatait is példamutatóan ellátta. Hosszú évekig Üzemi Tanács tag és a Központi Üzemi Tanács tagja volt.

Józsi nélkül elképzelhetetlen volt helyi és országos MOSZ rendezvény, akár sport, akár kulturális programról volt szó. Szervezőként és résztvevőként is a legjobbra, legtöbbre törekedett, mindig győzni akart.

A sportpályán sok meccset megnyert, legnagyobb csatáját a korona-vírussal szemben sajnos elveszítette, vasárnap késő este eltávozott közülünk.

Ignéczi József távozása pótolhatatlan veszteség családja, a záhonyi vasutas közösség és a Mozdonyvezetők Szakszervezete számára.

Isten Veled Józsi, hiányozni fogsz!

2020 november-december

Mozdonyvezetők Lapja

2020 november-december

  • Megegyezés a 2021.évi béremelésről az RCH-nál
  • A teljesítményösztönző margójára
  • Hat hónappal meghosszabbodik az orvosi alkalmassági tanúsítványok érvényessége
  • Oktatás, képzés..
  • A zavartalan vasúti közlekedés feltételeinek biztosítása
  • Segíts hogy segíthessünk

Megtekintés Korábbi számok