A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Békés karácsonyt kíván a Mozdonyvezetők Szakszervezete!

,

Karácsonykor a legszebb ajándék az, ha szeretteink körében tölthetjük az ünnepeket. Sokunkat azonban vonattovábbítás, tolatás közben, a vezetőálláson ér a szeretet ünnepe és kevesebb időt tölthetünk családunkkal, mint mások, ezért szolgálatot teljesítő tagjainknak, vasutas kollégáinknak kívánunk elsőként eseménymentes szolgálatokat, boldog karácsonyi ünnepeket! Közösségünk tagjainak, családtagjainak, partnereinknek azt kívánjuk, hogy békében, pihenéssel teljenek az ünnepek, az újévben is maradjunk egészségesek és legyen részünk sikerekben!

A koronavírus járvány közel két éve itt van közöttünk fokozott pszichés és fizikai állóképességet követelve, próbára téve kitartásunkat, áldozatvállalásunkat és alkalmazkodó képességünket. A Mozdonyvezetők Szakszervezete közössége ebben a helyzetben is megmutatta, hogy elkötelezett a magyar vasút szolgálatában, a zavartalan közlekedés fenntartásában. Köszönetünket és elismerésünket fejezzük ki ezért a helytállásért, ezért a rendkívüli teljesítményért mindenkinek!

Köszönjük tisztségviselőink, munkatársaink tevékenységét, elismerésünket fejezzük ki mindazoknak, akik tagjaink képviseletét ellátják.

Nehéz és kihívásokkal teli év van mögöttünk és áll előttünk, de mi mozdonyvezetők mindig is küzdöttünk a nehézségekkel és legtöbbször a legjobb megoldásokat is megtaláltuk. A Mozdonyvezetők Szakszervezete továbbra is ernyő lesz minden magyar mozdonyvezető, motorvonat-vezető és vasutas munkavállaló számára, akik úgy gondolják, hogy munka- szociális- és bérfeltételeinknek összhangban kell lenniük a hivatásunkból adódó felelősséggel és kockázatokkal. 

Most a karácsonyi ünnepi időszakban azonban érdemes egy pillanatra megállnunk és erőt gyűjtenünk az előttünk álló feladatokkal, kihívásokkal szemben. Boldog karácsonyt és jó egészséget kívánunk!

2021 november-december

Mozdonyvezetők Lapja

2021 november-december

  • Kollektív Munkaügyi Vita
  • A nagy bérpofon
  • Így telt 2021 a tárgyalóteremben
  • Látlelet
  • Területi Hírek
  • Nem adottak a feltételek
  • A kék csoda
  • Miért nehéz?

Megtekintés Korábbi számok