A mozdonyvezetői hivatásért

Mozdonyvezetők Szakszervezete

Megalakult a Központi Üzemi Tanács a MÁV-START Zrt.-nél

,

A 15 fős testületben 6 fő a MOSZ, 5 fő a VDSZSZ Szolidaritás, 4 fő a VSZ jelöltjeként kapott mandátumot az Üzemi Tanács választáson. A KÜT Gyüre Ferenc mozdonyvezetőt választotta meg elnökének, elnökhelyettes lett Papp Károly Attila és Somorjai Gábor. Gratulálunk a megválasztott tagoknak, sikeres és eredményes munkát kívánunk. 

A MÁV-START Zrt. Központi Üzemi Tanácsának tagjai: Elnök: Gyüre Ferenc TSZVI Debrecen, elnök-helyettes: Papp Károly Attila TSZVI Debrecen és Somorjai Gábor JBI Szombathely

Tagok: Bagi Csaba TSZVI Budapest, Czibolya Gábor TSZVI Budapest, Csallos Tamás TSZVI Budapest,  Darázsdi Ákos JBI Pécs, Fábián Zoltán TSZVI Szeged, Kurunczi Imre TSZVI Szeged, Mikó Zsolt            TSZVI Szombathely, Pintér Norbert TSZVI Pécs, Rácz Gábor TSZVI Pécs, Pusztai Lajos Róbertné TSZVI Szeged, Szabó László JBI Debrecen, Willinger Gábor TSZVI Budapest

A Mozdonyvezetők Szakszervezete köszöni valamennyi munkavállalónak, hogy megértették az ÜT választások fontosságát, jelentőségét és elmentek szavazni, biztosítva ezzel a helyi Üzemi Tanácsok megalakulását és működését valamint a KÜT létrehozását.

Köszönet illet mindenkit, aki szavazatával bizalmat adott a MOSZ jelöltjeinek és a velünk szövetségben indult társszakszervezeti jelölteknek a választáson. 

Sikeres választáson vagyunk túl. Az  elért eredmény nem csak a mandátumot kapott  személyek, hanem a Mozdonyvezetők Szakszervezetének az érdeme is, hiszen az elmúlt 40 napban ismételten bebizonyítottuk, hogy a MOSZ a MÁV-START Zrt. keretein belül a legnagyobb befolyással és a legmegbízhatóbb szavazóbázissal rendelkezik. Fontos eredmények ezek szakszervezetünk életében és erős alapokat adhatnak a helyi Üzemi Tanácsok és a MÁV-START KÜT előtt álló kihívásokkal szemben, hiszen most úgy látszik, hogy nem lesznek unalmasak az előttünk álló hónapok és évek.

2024. 1.szám

Mozdonyvezetők Lapja

2024. 1.szám

  • Megállapodás - garantált reálkereset emelkedéssel
  • Sikeres pályán az RCH
  • Szép volt, jó volt, elég volt!
  • Made in Hungary
  • Csak egy ugrás Bécs

Megtekintés Korábbi számok